Előfizetői tartalom

Fizetősek lesznek a Tesla töltői Magyarországon

Portfolio
Az elmúlt időszakban nagy népszerűségnek örvendett Magyarországon a Tesla Supercharger hálózata, mivel ingyenesen tölthették vele a Tesla tulajdonosok járműveiket. Egy, a vállalat által a tulajdonosoknak küldött levél szerint azonban hamarosan ennek vége szakad, miután már március 9.-től fizetős lesz a Supercharger töltők használata.

A levél szerint a Supercharger töltési díjak töltőhelyenként eltérhetnek majd, emellett pedig bevezetésre kerül egy úgynevezett üresjárati díj is, amely akkor kerül felszámolásra, ha egy Tesla úgy foglal el egy töltőoszlopot, hogy a Supercharger-állomás legalább már 50 százalékáig megtelt, és a töltés már öt perce befejeződött. A változások március 9.-től, azaz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés