Előfizetői tartalom

Fontos változás jön a készpénzfelvételnél, akár az Aldinál és a Lidlnél is élhetünk vele hamarosan

Portfolio
Bár hazánkban is egyre többen preferálják az utalást, vagy a kártyás fizetést, mindannyiunk kerül időnként olyan helyzetbe, amikor kénytelenek vagyunk egy-egy ügyletet készpénzzel intézni. Államilag garantált egy 150 ezres keret, amin belül díjmentesen juthatunk készpénzhez, túllépése esetén azonban már komoly díj terhel minden egyes tranzakciót, de erre is létezik megoldás – írja cikkében a Pénzcentrum.

Államilag garantált lehetőség 2014 óta, hogy minden fizetési számlával rendelkező bankoló havonta összesen legfeljebb 150 ezer forintig díjmentesen juthat készpénzhez bármelyik magyarországi ATM-ből. A korlátja azonban, hogy a pénzhez maximum havi két tranzakcióig juthatunk hozzá díjmentesen, és a kedvezmény a bankszámlánkhoz tartozik, ezért több bankkártya használata...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés