Előfizetői tartalom

Még hogy veszélytelen a turbulencia? Két német repülőgép súlyos helyzetbe került ma

MTI
Erős légörvény okozott balesetet a Condor és a Lufthansa német légitársaság egy-egy járatán. Egy Frankfurtból Mauritiusra tartó gépen húsz ember szenvedett sérüléseket, a Lufthansa Austinból Frankfurtba tartó járata pedig kénytelen volt leszállni Washingtonban a rendkívül erős turbulencia miatt - jelentette a dpa német hírügynökség csütörtökön.

A német Condor légitársaság Frankfurtból az Indiai-óceánon található Mauritius szigetére tartó járata a leszállás előtt két órával került erős légörvénybe - közölte a társaság szóvivője a dpa hírügynökséggel. A szóvivő elmondta, hogy a sérülteket orvosi megfigyelés alatt tartják, a dpa szerint az állapotuk egyelőre nem ismert. A 272 utast és 13 fős személyzetet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés