Előfizetői tartalom

Repülő taxi, szemüvegbe épített ChatGPT, 1800 kilométerről irányított autók - Megint megmutatta a jövőt az MWC

Portfolio
Hajtogatható okostelefonok, mesterséges intelligencia, robotika, repülő taxik, metaverzum – idén sem unatkoztak az év mobil technológiai eseménye, a barcelonai Mobile World Congress résztvevői. Cikkünkben összeszedtük a legizgalmasabb innovációkat és bejelentéseket a héten lezajlott kiállításról.

A Mobile World Congress egykor az olyan mobilpiaci óriások, mint a Samsung, a Sony, vagy az LG nagy éves termékbemutatóinak adott otthont, ma már azonban a legtöbb nagyvállalat inkább saját eseményeket szervez, megtartva magának az osztatlan figyelmet. Emiatt valamivel visszafogottabb a show, de még mindig bőven tartogat meglepetéseket az esemény. A 2023 februári MWC érdekesebb innovációiból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés