Előfizetői tartalom

Fenekestül felfordul a magyar biztosítók élete, most jön csak a java?

Portfolio
A magyar biztosítási és közvetítői szektor egyik legfontosabb éves eseménye zajlott le ma, a Portfolio Biztosítás 2023 konferencia keretében. Volt miről eszmét cserélni, hiszen nagy kihívások elé néznek a biztosítók az új pótadó és az állami konszolidációs törekvések, a kárgyakoriság és a kárinfláció növekedése, a háztartások pénzügyi kilátásainak romlása miatt. Megszólalt a kormány, az MNB és a piaci szereplők is annak kapcsán, merre kellene tovább menni, de az biztos, hogy sok még a kihívás.

2023. március 08. 16:54 Megosztás Merre tovább, biztosításközvetítői piac? A konferencia záró panelbeszélgetéséből néhány érdekes gondolat: Keszthelyi Erik (Hungarikum Biztosítási Alkusz) szerint az innováció hiánya az egyik legnagyobb problémája...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés