Előfizetői tartalom

Magyarország osztalékpiaci státuszban ragadt, ha nem jön a kitörés, még csúnyább lesz a lemaradás

Portfolio
Nem megfelelő a magyar biztosítók elmúlt 10 évben látott dinamikája, több innovációra van szükség – emelte ki a Portfolio Biztosítás 2023 konferenciáján Juhász László, a BCG ügyvezető igazgatója, és Keszthelyi Erik, a Hungarikum Biztosítási Alkusz elnök-vezérigazgatója közös előadásukban. A szakemberek szerint nemcsak Magyarország, hanem a régió biztosítási piaca is jócskán le van maradva a Nyugattól, előadásukban kiemelték, mely területeken lehetne hatékonyabban elősegíteni a biztosítási szektor innovációját.

Juhász László, a Boston Consulting Group ügyvezető igazgatója és szenior partnere, illetve Keszthelyi Erik, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. elnök-vezérigazgatója a magyar biztosítási piac kihívásairól és lehetőségeiről tartott előadást. Szerintük a biztosítási szektor elmúlt 10 éves dinamikája nem megfelelő, van egy űr, amit be kell tölteni, ehhez pedig több innováció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés