Előfizetői tartalom

Tőzsdére készül a STRT Holding

MTI
A Budapesti Értéktőzsdén keresztül teremtené meg a startup-finanszírozás lehetőségét a magántőke számára a STRT Holding - jelentette be a befektetési társaság szerdai rendezvényén Balogh Péter ügyvezető, aki azt is elmondta, hogy a tavaly alapított cég régiós szinten is vezető szerepre tör a kezdő vállalkozások támogatásában: A STRT-hoz eddig csaknem 30 befektető társult körülbelül 350 millió forinttal.

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) felügyeletével hamarosan újabb zártkörű tőkebevonás kezdődik, intézményi és magánbefektetők részvételére számítanak. Nyáron már a BÉT Xtend piacán folytatódhat a cég története, 2024-ben pedig a BÉT standard kategóriájába jutva terveznek újabb kibocsátást. Balogh Péter szerint a startup-finanszírozásnak ma még nincs igazán jól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés