Előfizetői tartalom

Megvan a nagy alku az uniós energiafelhasználás visszafogásáról - Rengeteg ingatlant érint

Egész éjjel tartó tárgyalások után pénteken reggelre megszületett az ideiglenes politikai megállapodás az uniós energiahatékonysági irányelv módosításáról, benne a végső energiafelhasználás visszafogásának mértékéről és arról, hogy rengeteg középületben kötelező lesz energiahatékonysági felújításokat végrehajtani - derült ki a tagállamokat tömörítő uniós Tanács és a társjogalkotó Európai Parlament közleményeiből. A javaslatot eredetileg megfogalmazó Európai Bizottság üdvözölte a fontos megállapodást.

A megállapodás lényege Megszületett péntekre reggelre az előzetes politikai alku az Európai Parlament és a tagállamokat tömörítő Tanács illetékesei között az energiahatékonysági irányelv módosításáról, amelynek lényege, hogy jogilag kötelező módon 11,7%-kal kell uniós szinten mérsékelni a végső energiafelhasználást 2030-ra ahhoz képest, mint amit 2020-ban előre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés