Előfizetői tartalom

Tavaly november óta nem látott szinten a magyar tőzsde

Portfolio
A nemzetközi átlagnak megfelelően a hazai piacikon is kedvezőtlen hangulatban telik a kereskedés, a mostani eséssel pedig egészen tavaly november óta nem látott szintekre gyengült a BUX. Ami a hazai blue chipeket illeti: a kereskedési idő felénél pluszban vannak a Mol és a Magyar Telekom részvényei is, a Richter és az OTP viszont esik, utóbbi esetében pedig már a fontos lélektani szintnek számító 10 000 forintos árfolyam szint is elesett.

A kereskedési nap felénél a BUX-index 0,4 százalékos mínuszban áll. A BUX-index jelenleg a 20, az 50, és a 200 napos mozgóátlaga alatt áll, tehát a fontosabb időtávokon egyértelműen eső trend figyelhető meg a hazai részvényindex esetében. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek, részvények, CFD-k. Minden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés