Előfizetői tartalom

Jó volt a hangulat kedden a tőzsdéken

Portfolio
Hétfőn elképesztően turbulens napot láthattunk a piacokon az amerikai Silicon Valley Bank bedőlése után, összességében végül úgy néz ki, hogy fölénybe kerülhetett az a narratíva, hogy a bank bedőlése miatt a Fed szüneteltetheti a kamatemeléseket, vagy legalább lassíthat azok ütemén, esetleg nyáron már vághat is, ezen narratíva mentén viszonylag jó napot zártak az amerikai tőzsdék, ma pedig Európában is jó hangulatú volt a kereskedés a tegnapi meredek esések után. Az amerikai tőzsdék is emelkedtek kedden.

2023. március 14. 22:08 Megosztás Fellélegzés A hétfői hangulatromlás után kedden az európai és az amerikai vezető részvényindexek is emelkedtek, utóbbiak közül a Dow Jones értéke 1,1, az S&P 500 értéke pedig 1,7 százalékkal került feljebb. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés