Előfizetői tartalom

Újabb 10 000 dolgozóját küldi el a Meta

Portfolio
A Facebook anyavállalata, a Meta Platforms kedden bejelentette, hogy újabb 10 000 dolgozót bocsát el, emellett az újabb létszámleépítés egy szélesebb körű szerkezetátalakítás része, amelynek részeként a vállalat már egy 5 000 munkavállaló felvételére vonatkozó tervét is elvetette, valamint számos, alacsonyabb prioritású projekteket is felszámolt - írja a Reuters.

Azt hiszem, fel kell készülnünk arra, hogy ez az új gazdasági valóság még sok évig velünk marad - utalt a jelenlegi, igencsak bizonytalan gazdasági helyzetre Mark Zuckerberg a munkatársaknak küldött levelében. A romló gazdasági kilátás miatt érthető módon a vállalatok visszafogták az online térben történő reklámokra fordított kiadásaikat is, amely kedvezőtlen hatással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés