Előfizetői tartalom

Csúnyán alakult a nap a tőzsdéken, de Amerika végül elkerülte a súlyos mínuszokat

Portfolio
Komoly emelkedéssel zártak tegnap az amerikai és európai piacok, de ennek vége: az európai indexek mély visszaeséssel zártak és a tengerentúlon is megjelentek a mínuszok. A Credit Suisse történelmi mélypontra került. A magyar tőzsde a március 15-i ünnep miatt ma nem tart nyitva, és fontos adatközlést sem várunk idehaza. Nem úgy külföldön, ahol az EU-ból, az USA-ból is konjunktúraadatok érkeztek, a legfontosabb piacmozgató tényezők viszont ma is az amerikai bankrendszerről szóló hírek lehetnek. Emellett a piac már készülhet a holnap EKB-kamatdöntésre is.

2023. március 15. 21:02 Megosztás Vegyesen zárt Amerika A bankrendszerrel kapcsolatos bizonytalanságok erőteljesen éreztették ma a hatásukat az amerikai tőzsdéken (is). Bár a Dow Jones 400 pontos mínuszban is járt, a legsúlyosabb mínuszokat sikerült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés