Előfizetői tartalom

Háború előtti szinteken az olajár

Portfolio
A részvénypiacokon egyre felerősödő pánik mellett az olajárak is szakadnak, a mostani eséssel pedig már a globális benchmarknak számító Brent és WTI típusú kőolaj hordónkénti ára és az orosz-ukrán háború kitörése előtti szintekig esett vissza, annak ellenére, hogy az OPEC és az elemzők is számottevően növekvő kereslettel számolnak az idei évre a kínai gazdasági élet újraindítását követően.

A Brent típusú kőolaj ára ma 1,6 százalékos mínuszban van, a mostani eséssel pedig már 2022. január óta nem látott szintre gyengült a hordónkénti jegyzés. A WTI pedig már 1,9 százalékos mínuszban van ma, a jegyzés pedig a lélektani szempontból fontosnak mondható 70 dolláros hordónkénti szinten áll, ami szintén a legalacsonyabb érték 2022. január óta. Címlapkép:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés