Előfizetői tartalom

Bemutatták az eddigi legfejlettebb mesterséges intelligenciát, amelyről hátborzongató titok derült ki

Portfolio
Az OpenAI kedden jelentette be, hogy a korábbi híresztelésekkel megegyezően elindítja a népszerű chatbotot, a ChatGPT-t is működtető nyelvi modelljének legújabb verzióját. A kutatólabor elmondása szerint az új, GPT-4-es modell robusztusabb lett, meg tud oldani nehezebb feladványokat, és sokkal nagyobb terjedelmű szövegeket is képes kezelni elődjénél. Mindenkit meglepett, hogy a frissítéssel a chatbot egy képfelismerőt is kapott, így most már képekkel kiegészült utasításokat is fel tud dolgozni. A GPT-4 leleplezésével párhuzamosan több cég is bejelentette, hogy beépítik termékeikbe a modellt, ám sokan aggódnak amiatt, hogy a rendszer működése talán olyan kockázatokat hordozhat magában, amelyekre a szakma és a társadalom egyáltalán nincs felkészülve.

Digital Transformation 2023 Aki kimarad, lemarad! A mesterséges intelligencia témájával kiemelten foglalkozunk május 3-ai Digital Transformation konferenciánkon. Regisztráció és részletek itt! Információ és jelentkezés Mi volt eddig? 2022 november végén vált elérhetővé az OpenAI mesterséges intelligenciával...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái