Előfizetői tartalom

Itt a kormány újabb rezsicsökkentő lépése: sok helyen örülni fognak neki

Portfolio
A február végi határidőig mintegy 1200 állami, önkormányzati és egyházi intézmény, alapítványi egyetem jelentkezett az áramár fixálási lehetőségre, amely intézmények összesen több, mint 20 ezer fogyasztási helyen kapják majd áprilistól év végéig rögzített áron az áramot – közölte az adatok összesítése után pénteken az Energiaügyi Minisztérium.

Miután a gázárak terén márciustól szeptember végéig fixálta a változó áras konstrukciókat egy fix áras konstrukcióra a kormány (amellyel több, mint 1100 intézmény élt mintegy 8400 fogyasztási helyen), az árampiacon is hasonló beavatkozást hajt végre. Ennek első lépése az volt, hogy február végéig jelentkezhettek az áramszolgáltatójuknál a jogosult intézmények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés