Előfizetői tartalom

Fenntarthatósági jelentést adott ki az AutoWallis

Portfolio
Publikálta első fenntarthatósági jelentését az AutoWallis Csoport, melyet a jövőben minden üzleti évet követően közzétesz majd. Az AutoWallis így a tőzsde Prémium kategóriájában jegyzett vállalatai közül elsőként dolgozta ki Zöld Finanszírozási Keretrendszerét. Első fenntarthatósági jelentésében az AutoWallis áttekintette működését, meghatározta a fenntartható működéshez köthető főbb folyamatokat, és átalakította a jelentéskészítéséhez szükséges belső információs rendszerét. Az AutoWallis terve, hogy a folyamat részeként 2024 végére megszerezze ESG minősítését.

Az AutoWallis publikálta első, a 2021-es évről szóló Fenntarthatósági jelentését, ezzel tovább haladva a 2019-es tőzsdei megjelenésekor kitűzött cél felé, mely szerint a vállalat az évtized végére a közép-keleteurópai régió meghatározó autókereskedelmi és mobilitási szolgáltatójává válik. Ahhoz, hogy a régió 14 országában jelenlevő csoport ezt a célt elérje...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés