Előfizetői tartalom

Fontos szintről fordult a Mol - Mi következik most?

Portfolio
A nemzetközi piacokon az elmúlt hetekben lejátszódott hangulatromlás az energiaárakra is hatással volt, mivel a bankrendszer problémái miatt felerősödtek a recesszióval kapcsolatos aggodalmak. Az energiaárak esésével a szektor részvényei is jelentős mértékben lejjebb kerültek, igaz ez a Molra is, amely megszenvedte az elmúlt hetek történéseit. Ma azonban fordulat látszik, részben technikai tényezők, részben pedig fundamentális okok miatt felpattant a Mol árfolyama.

Az elmúlt napokban a bankszektorban sokasodó aggodalmak következtében erősödtek a recessziós félelmek a nemzetközi piacokon, azzal pedig, hogy a piaci szereplők romló gazdasági aktivitással számolnak az előttünk álló időszakban, a Covid-járvány kitörése óta nem látott nyomás alá kerültek a nyersanyagárak is, a globális benchmark Brent típusú kőolaj hordónkénti ára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés