Előfizetői tartalom

Ideges mozgások a tőzsdéken, most éppen felfelé vezet az út

Portfolio
Tegnap este bejelentésre került, hogy a UBS kormányzati közvetítéssel megállapodott a Credit Suisse megvásárlásáról, emellett a CS-mentés és egyéb bankok körüli aggodalmak piaci hatásainak csillapítására vasárnap este a világ hat nagy jegybankja bejelentette, hogy napi gyakoriságúra sűrítik a dolláralapú likviditásnyújtási tendereket. A bejelentések úgy tűnt, hogy nem tudják megnyugtatni a befektetőket, miután ázsiai után az európai kereskedés első óráiban is a bankrészvények vezették az esést. A délelőtti órák óta azonban fokozatosan javul a hangulat a tőzsdéken, a nap korábbi részében látott eséseknek pedig már nyoma sincs.

2023. március 20. 21:01 Kapaszkodott az USA Zárásra feljebb kapaszkodtak az indexet. A Nasdaq 0,4%-kal, az S&P 500 0,9%-kal, a Dow pedig 1,2%-kal került feljebb. baha us 30 árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. A Credit Suisse felvásárlása segítette a piaci hangulat...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái