Előfizetői tartalom

Alaposan megtépték ma az OTP-t

Portfolio
Az elmúlt hetekhez eséséhez képest mára már jelentősebb hangulatjavulást láttunk a piacon, a jó nemzetközi hangulatból pedig a magyar tőzsde is kivette a részét, és mivel ma kifejezetten jól teljesítettek az elmúlt hetekben megütött bankrészvények, ezért az OTP nagyban hozzá tudott járulni, hogy a BUX végül 2 százalékos emelkedéssel zárja a napot.

Ma a BUX-index 2 százalékos pluszban fejezte be a napot az utolsó záróértékéhez képest. A BUX-index jelenleg a 20, az 50, és a 200 napos mozgóátlaga alatt áll, tehát a fontosabb időtávokon egyértelműen eső trend figyelhető meg a hazai részvényindex esetében. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek, részvények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés