Előfizetői tartalom

Bővít Magyarországon a Wizz Air, és készül az újabb nyári reptéri káoszra

Egy géppel bővít Magyarországon a Wizz Air, új járatok jönnek és több útvonalon sűríti a menetrendet nyáron a légitársaság – mondta el mai sajtótájékoztatóján a cég elnöke, Robert Carey. Váradi József vezérigazgató hozzátette, hogy a covidra lehetőségként tekintett a Wizz Air, ennek köszönhetően 60 százalékkal magasabb kapacitással üzemel idén a járvány előtti szinthez képest, míg az iparág még el sem érte a 2019-es szintet. Az ellátási lánc továbbra is kiszámíthatatlan, így nem lehet sokkal jobb nyarat várni idén, mint tavaly, de a légitársaság tanult belőle, és tartalékokat épített be a rendszerbe.

Bővíti a magyarországi operációt a Wizz Air egy újabb repülőgéppel, a 15. repülőgép is szolgálatba áll, ebből 14 Budapesten, 1 Debrecenben állomásozik majd – jelentette be mai sajtótájékoztatóján a légitársaság elnöke, Robert Carey. Ezzel együtt új útvonalak jönnek Magyarországról: Koppenhága és Sarm es-Sejk, és több útvonalon növeli a járatsűrűséget a cég....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés