Előfizetői tartalom

Megszólalt a BÉT első eurós részvénykibocsátására készülő vállalat a tőzsdei bevezetésről

Portfolio
A Budapesti Értéktőzsde első euróalapú IPO-jára készül és a tőzsde prémium kategóriáját célozza meg a kelet-közép-európai fókuszú Adventum a 18 kiskereskedelmi egységből álló ingatlanportfóliójával – olvasható az Adventum közleményében, amely a tegnapi Bloomberg-értesülésekre reagál, miszerint euróban denominált részvénykibocsátásra készül a budapesti tőzsdén az ingatlanos alapkezelő cég.

Kapcsolódó cikkünk 2023. 03. 22. Jön az első eurós részvénykibocsátás a magyar tőzsdén Az ingatlanportfóliójával kapcsolatban az Adventum elmondta, hogy a Tesco fémjelezte kiskereskedelmi bevásárló park portfólió 4 csehországi és 14 magyarországi ingatlanból áll, amelyeket 2022 júniusában vásároltak meg. Az akvizíciót követően az Adventum elindította az előkészítő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés