Előfizetői tartalom

Hihetetlen képességeket kapott a ChatGPT: akár be is vásárol helyettünk a chatbot

Portfolio
A ChatGPT mostantól bővítményekkel tud csatlakozni új információforrásokhoz , többek között az internethez és más harmadik fél által fejlesztett szolgáltatásokhoz. Az OpenAI bárki számára hozzáférhető mesterséges intelligenciája így még a Microsoft Bingjét is túlszárnyalja képességeiben, de ezzel együtt több kockázatot is hordoz magában – írja a The Verge.

A ChatGPT eddig csak a 2021-ben lejáró képzési adatokból tudott dolgozni, ám az új bővítmények segítségével már nem csak az internethez fér hozzá, hanem külső weboldalakkal is interakcióba léphet. Az egyik felhasználó hasonlata szerint ez éppen olyan, mintha más szolgáltatások lennének a ChatGPT „szemei és fülei”. Az egyik felhasználó az alábbi videóban a ChatGPT...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés