Előfizetői tartalom

Először fizethet osztalékot a Waberer's, kilőtt a részvény

Portfolio
Közzétette legfrissebb gyorsjelentését tegnap a Waberer's, ami alapján tőzsdei bevezetése óta a legmagasabb EBIT-et érte el a vállalat, miután 14,1 százalékkal bővülő árbevétellel zárta a 2022-es évet. A cég tőzsdei pályafutása során először fizethet osztalékot a menedzsement javaslata alapján, ezt a befektetők is díjazzák, magas forgalom mellett kilőtt a részvény a kereskedés első perceiben.

Közzétette tegnap gyorsjelentését a Waberer's, a friss számok alapján a fontosabb sorokon a tavalyi évben a következőképpen teljesített a társaság: 2017-es tőzsdei bevezetése után rekord EBIT-eredményt (kamatok és adózás előtti eredmény) és marzsot ért el a vállalat 2022-ben. Az EBIT-margin jelentősen, 4,6-ról 4,9 százalékra javult. A Waberer’s tavaly 14,1 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés