Előfizetői tartalom

Megkezdődtek a leépítések a Disneynél

Portfolio
A februári bejelentést követően hétfőn megkezdődtek az elbocsátások a Disneynél, a mostani 7 000 főt érintő leépítéseket pedig további két kör követi majd a nyári időszak előtt. A mostani elbocsátások a vállalat több nagy részlegét, köztük a Disney Entertainment, és a Disney Parks, Experiences and Products részlegeit is érintik - írja a Reuters.

A médiavállalatok még azt követően kezdték el visszafogni kiadásaikat, hogy a Netflix 2022 elején egy évtized után először számolt be csökkenésről az előfizetők számában. Bog Iger, a vállalat vezérigazgatója elmondta, hogy a Disney a következő napokban kezdi majd meg az érintettek első csoportjának értesítését. Az egyik első terület, amelyet a leépítések célkeresztjébe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés