Előfizetői tartalom

Rossz hangulatú piacnyitás Amerikában

Portfolio
A nyitás után többnyire esnek az amerikai tőzsdék: bár a Dow Jones 0,1 százalékos pluszban áll, a S&P 500 azonban 0,2 százalékos mínuszban van, míg a Nasdaq 0,8 százalékot esett.

A Dow Jones komponensei között a következő elmozdulások láthatók. A legjobban a Walgreens és Boeing papírjai teljesítenek, míg a leggyengébben az Intel és Microsoft papírjai szerepelnek a mai nyitás után. Dow részvények mai árfolyamváltozása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. $(function(){ try { $("#chart-43968 img").remove(); const chart_43968 = new HorizontalBarChart([{"x":"Walgreens","y":3.3},{"x":"Boeing","y":1.4},{"x":"Caterpillar","y":0.7},{"x":"3M","y":0.7},{"x":"McDonald's","y":0.6},{"x":"Dow","y":0.6},{"x":"Honeywell","y":0.4},{"x":"Chevron","y":0.4},{"x":"Procter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés