Előfizetői tartalom

Papp Lajos az FBAMSZ új elnöke

Portfolio
A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) pénteki közgyűlése Papp Lajost, az Eurorisk Biztosítási Alkusz Kft. ügyvezetőjét választotta meg két évre a szövetség elnökének. Az új elnök Sebestyén László leköszönő elnöktől veszi át a pozíciót, aki 6 éven keresztül állt a szövetség élén, ám a következő időszakra nemzetközi irányultságú elfoglaltsága miatt már nem jelöltette magát.

Papp Lajos 2006 és 2017 között négy cikluson keresztül állt a FBAMSZ élén, az elmúlt években pedig a szövetség gépjármű-biztosítási szekcióját vezette. Az 55 éves szakember a Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedésmérnöki Karon okleveles autógépész-mérnökként végzett tervezői szakirányon. 1992-től egy évig az Euroleasing autófinanszírozási üzletágának irodavezetője...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés