Előfizetői tartalom

Hiába a súlyos vádak, a Dogecoin-per ejtését kéri Elon Musk

Portfolio
Befektetők egy csoportja 258 millió dollára perelte Elon Muskot, miután állításuk szerint a milliárdos manipulálta a Dogecoin nevezetű, népszerű kriptovaluta árfolyamát, ezzel súlyos károkat okozva nekik. Musk ügyvédjei mellett pedig már a kriptovalutát fejlesztő Dogecoin Foundation is a vádak ejtését kéri a bíróságtól – írja a Reuters.

Az ügyvédek szerint a befektetők, akik beperelték Muskot soha nem tudták megmagyarázni, hogy a milliárdos hogyan is akart bárkit is becsapni, és az általa korábban posztolt, a népszerű meme coin árfolyamát igencsak megmozgató mémek és kijelentések túlságosan homályosak ahhoz, hogy visszaélésre adjanak okot. Semmi törvénytelen nincs abban, hogy ha valaki egy törvényes, közel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés