Előfizetői tartalom

Sikeres évet zárt a MET Csoport

Portfolio
Sikeresen kezelte a 2022-ben tapasztalt példátlan piaci volatilitást, és kiváló eredményekkel zárta pénzügyi évét a svájci központú MET Csoport. Ezzel egyidejűleg a MET felgyorsította és 2026-ra 2 GW beépített kapacitásra emelte a Megújuló Eszközök Divíziójának növekedési céljait, ezáltal is támogatva az európai energiaátmenetet.

A 18,1 milliárd euróról 41,5 milliárd euróra történő ugrással a MET Csoport az eddigi legnagyobb konszolidált bevételnövekedést könyvelhette el az elmúlt pénzügyi évben, miközben a piacot sosem látott áremelkedések, változások és bizonytalanságok jellemezték. A vállalat jelentős növekedést ért el az LNG-piacon. 2022-ben több mint 30 terrawattóra (TWh) LNG-szállítmányt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés