Előfizetői tartalom

Estek az amerikai tőzsdék

Portfolio
Vegyesen zártak tegnap az amerikai tőzsdék, miután az olajkartell váratlan kitermelés-csökkentése után kilőttek tegnap az olajárak, ami potenciálisan fenyegést jelenthet a jegybankok infláció elleni küzdelmére. Ezek után az ázsiai tőzsdéken sem látszott ma reggel egyértelmű irány, főleg a technológiai részvények gyengélkedtek a keleti börzéken. Ehhez képest az európai piacok látszólag hamar túltették maguk az olajárak felpattanásán, hiszen Európában emelkedés látszik, a magyar tőzsde pedig kiemelkedően jól teljesít, viszont az USA-ban a kezdeti iránykeresés után lefordultak a tőzsdék, és fél százalék feletti mínuszban zárták a napot.

2023. április 04. 21:58 Megosztás Mínuszban zárt Amerika Zárásra csak kis mértékben javult a hangulat az amerikai tőzsdéken: a vezető indexek, azaz a Dow Jones, az S&P 500 és a Nasdaq 0,6 százalékos esést jeleztek. baha us 500 árfolyamának alakulása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés