Előfizetői tartalom

Jó üzletet csinált az Opus az energetikával, szépen hozza az eredményeket a legújabb üzletág

Portfolio
Stabilan hozza az eredményeket a nemrég kiépített energetika szegmens az Opus Globalnak - derül ki a társaság ma piaczárás után közzétett éves jelentéséből. Az energetikai akvizícióknak és a többi stratégiai szegmens organikus növekedésének köszönhetően mind a bevétel, mind az EBITDA szintjén jelentős növekedést ért el a cégcsoport 2022-ben, a pénzügyi eredmény soron keletkező veszteség és a bázisidőszaki pozitív egyszeri tételek elmaradása következtében azonban az adózott eredmény a felére csökkent.

A főbb hatások 2022-ben A 2022-es év meghatározó stratégiai célkitűzése megvalósult, az energetika szegmens 2021-es kiépítése után annak integrációja is sikerrel lezárult – áll az Opus éves jelentésében. A cégcsoport energetika portfoliója ma az egyik legnagyobb földrajzi lefedettséggel rendelkező hazai energia szolgáltató, a szolgáltatási terület összesen Magyarország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés