Előfizetői tartalom

Vállalkozásfejlesztési programot indított a MOME

Portfolio
Kelet-Közép Európában egyedülálló tantárgyat fejlesztettek ki a MOME oktatói, amely kifejezetten a kreatívipar igényeire válaszolva adja át az üzleti szemléletet a hallgatóknak. Az egyetem a Portfolio-t arról tájékoztatta, hogy a Business to Design (B2D) oktatási program megvalósításában a szektor elismert szakemberei, vállalkozói, a MOME alumnija, valamint meghívott nemzetközi előadók is részt vesznek. Különlegesség, hogy az oktatási program a tanterv része, így minden alapszakos hallgató számára kötelező tárgy.

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem 2021-ben kezdett dolgozni a Business to Design vállalkozói képességeket fejlesztő, ismereteket átadó három féléves tantárgy anyagán, melynek felépítése oktatási szempontból is előremutató, emellett a régióban egyedülálló módon kötelező tantárgyként épül be az alapszakos hallgatók tantervébe. Elemeit úgy dolgozták ki, hogy az kifejezetten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés