Előfizetői tartalom

Baj lehet belőle a nyaraláson, ha nem tudod, mi a különbség az egészségbiztosítási kártya és az utasbiztosítás között

Portfolio
Nyaralás előtt valószínűleg senki sem gondol szívesen arra a tényre, hogy külföldön is bekövetkezhet bármilyen baleset vagy betegség, amely a külföldi társadalombiztosítás hiánya miatt akár komoly anyagi teherrel járhat. Jó megoldás lehetne erre az Európai Egészségbiztosítási Kártya, azonban fontos megnézni azt, hogy az önmagában is elegendő-e, vagy érdemes mellé utasbiztosítást is kötni.

Gen Z Fest 2023 Ha téged is érdekel az anyagi biztonság megteremtése, gyere el a Portfolio május 10-i Gen Z Fest konferenciájára, ahol minden pénzügyi kérdésedre választ kaphatsz! Részletek és jelentkezés itt: Információ és jelentkezés Nemcsak a teljes nyaralást, hanem az anyagi helyzetünket is romba döntheti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés