Előfizetői tartalom

Csúnyán megütötték a Richtert

Portfolio
Az elmúlt napokban a Richter volt a magyar tőzsde sztárja, miután a vállalat részvényei néhány nap alatt több mint 10 százalékot emelkedtek azt követően, hogy a bejelentést követően elkezdte venni saját részvényeit a gyógyszergyártó. A mai napon azonban széles körben kedvezőtlen a hangulat a magyar tőzsdén, miután a kedvezőtlen inflációs adatok mellett az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének hamarosan kezdődő sajtótájékoztatója is igencsak aggasztja a befektetőket.

A Richter árfolyama már 3,2 százalékos mínuszban van a mai kereskedésben, utoljára ennél nagyobb esésre több mint 3 hónapja nem volt példa a vállalat részvényeiben. A Richter átlaghoz képest nagyobb esése pedig feltehetően az elmúlt napok számottevő, átlagon felüli emelkedésének köszönhető, más esemény nem áll a háttérben. Richter árfolyamának alakulása Forrás:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés