Előfizetői tartalom

Figyelmeztet a legnagyobb amerikai bank vezére: az Apple-től kell "összecsinálni magunkat"

Portfolio
A JPMorgan Chase több mint 300 területen alkalmaz mesterséges intelligenciát - árulta el Jamie Dimon vezérigazgató a részvényeseknek írt éves levelében, aki a technológiát "rendkívülinek és úttörőnek" nevezte. Dimon elmondása szerint a bank jelentős befektetéseket tett a felhő technológiába, és azt is elárulta, szerinte a nagy technológiai vállalatoktól kell a szektornak "összecsinálnia magát".

Financial IT 2023 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio június 1-jei Financial IT konferenciáján. Regisztráció és részletek itt! Információ és jelentkezés Dimon szerint "az új technológiák bevezetésének fontosságát egyszerűen nem lehet eléggé hangsúlyozni". Az új technológiák közül vitathatatlanul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés