Előfizetői tartalom

Február óta nem látott zárás az amerikai tőzsdén

Portfolio
Az amerikai inflációs számok tegnapi közlése után ma az ipari termelői árakról érkező adatokat várták a befektetők, a friss számok ezúttal is az inflációs nyomás vártnál nagyobb mérséklődéséről számoltak be. Az adatközlés után egyre jobb hangulatban zajlott a kereskedés az európai és a tengerentúli piacokon, a magyar tőzsde azonban jelentősen alulteljesítő volt csütörtökön. Vélhetően a nemzetközi megítélésünk alakulása hathatott a mai hazai részvénypiaci hangulatra, súlyosan kritizálta ugyanis Magyarországot az ukrán elnök tanácsadója az Oroszországgal kötött energetikai megállapodásai miatt. Emellett tegnap este az amerikai kormány több mint 20 országhoz kötődő szervezetek és magánszemélyek ellen hozott újabb szankciókat a háború támogatásában betöltött szerepük miatt, az ügyben magyar érintettek is voltak.

2023. április 13. 22:06 Megosztás Február óta nem látott szinten zárt az S&P 500 A technológia szektorral az élen emelkedtek ma az amerikai indexek, az S&P 500 február óta nem látott szinten zárt, miután a mai kereskedésben 1,3 százalékkal került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés