Előfizetői tartalom

Jászai Gellért a Szegedi Tudományegyetemért Alapítvány kuratóriumának tagja lett

Portfolio
A 4iG csoport elnökét választotta kuratóriumi tagnak a Szegedi Tudományegyetemért Alapítvány. A kuratórium új tagjaként Jászai Gellért tovább erősíti a szegedi képzések, innovációk és a hazai informatikai-távközlési szektor kapcsolatát. A 4iG elnöke a kuratóriumi tevékenységéért járó tiszteletdíját a Szegedi Tudományegyetem közfeladatainak támogatására, elsősorban tehetséggondozásra fordítja, ezzel is hozzájárulva a jövő tudományos tehetségeinek képzéséhez – áll a 4iG közleményében.

A Szegedi Tudományegyetemért Alapítvány kuratóriumi ülésén Jászai Gellértet, a 4iG csoport elnökét választották meg kuratóriumi tagnak Lantos Csaba leköszönését követően. A 4iG csoportot és az egyetemet hosszú múltra visszatekintő együttműködés köti össze. Az együttműködés támogatja az SZTE hallgatóit általános távközlési, valamint informatikai ismereteik megszerzésében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés