Előfizetői tartalom

Ceglédi szálloda üzemeltetését nyerte el az Opus Global hotellánca

Portfolio
Júniustól öt éven át a Hunguest Hotels üzemeltetheti a ceglédi Hotel Aquarell szállodát. A 92 szobás, négycsillagos, kiterjedt wellness részleggel bíró hotel a Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő és a 18 óriáscsúszdával rendelkező Aqua Centrum közvetlen szomszédságában található – áll a hotellánc anyavállalata, az Opus Global közleményében.

Az Opus Global érdekeltségi körébe tartozó Hunguest Hotels tette a legkedvezőbb ajánlatot az MFB-Ingatlanfejlesztő pályázatára, amely a Ceglédi Hotel Aquarell üzemeltetésére szól a 2023 és 2028 közötti időszakra. A 2007-ben épült Hotel Aquarellben 60 kétágyas, 24 egybenyitható családi szoba és nyolc apartman található. A szálloda 241 négyzetméternyi vízfelülettel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés