FONTOS Itt az új történelmi rekord a lakossági hiteleknél, a cégeknek viszont nem jött be a kormány húzása
 
Előfizetői tartalom

Megszünteti egy szolgáltatását a Netflix, és a jelszómegosztások terén is bekeményítenek

Portfolio
A világ legnagyobb streaming szolgáltatója, a Netflix felültelejsítette az elemzői elvárásokat az első negyedévben, a vállalat azonban meglehetősen óvatos várakozásokat fogalmazott meg a második negyedévvel kapcsolatban, emellett pedig bejelentették, hogy várhatóan néhány hónapon belül kiterjeszti a jelszómegosztás visszaszorítására irányuló terveit - írja a Reuters.

Növekszünk és nyereségesek vagyunk. Egyértelmű céljainak vannak a bevétel, és a nyereségesség növekedésének felgyorsítására, és ezeket végre is fogjuk hajtani  - mondta Ted Sarandos társ-vezérigazgató a vállalat eredmény utáni videóinterjújában. Ami pedig az első negyedéves eredményeket illeti, az időszak során az egy részvényre jutó nyereség 2,88 dollár volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés