Előfizetői tartalom

Nem lett meg az irány az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Kisebb esést láthattunk ma Európa vezető tőzsdéin, a befektetők többek között a vártnál rosszabbul alakuló brit inflációs adatot emésztették. Ami a hazai befektetői hangulatot illeti, megütötték a forintot Virág Barnabás reggel megjelent interjúja után, az MNB alelnöke ugyanis elmondta, hogy a jövő héten sor kerülhet a kamatfolyosó felső szélének csökkentésére. A forint gyengülése mellett a tőzsde is rosszul teljesített, több mint egy százalékos eséssel zárt a BUX. Eközben az amerikai befektetői hangulatot elsősorban a felemásan alakuló első negyedéves gyorsjelentési szezon határozza ma meg, a tőzsdék pedig minimális elmozdulással zártak.

2023. április 19. 22:05 Megosztás Alig mozdultak a vezető indexek Tegnapi záróértékeik közelébe kerültek a nap végére az amerikai tőzsdék, egyedül a Dow mutat 0,2 százalékos esést a záráskor, az S&P 500 és a Nasdaq azonban stagnált. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés