Előfizetői tartalom

Jó és rossz hírt is hozott az SAP negyedéves jelentése

Portfolio
Az elemzői várakozásokat meghaladó bevételnövekedésről számolt be az SAP az első negyedévre ma reggel közzétett gyorsjelentésében, viszont a menedzsment lefelé módosította éves prognózisait a Qualtrics leválasztása kapcsán – írja a Reuters. A társaság részvényei nem reagáltak nagyobb elmozdulással a számokra, a frankfurti tőzsdén minimális pluszban áll az árfolyam.

10 százalékos bevételnövekedésről számolt be az SAP 2023 első negyedévére az előző év azonos időszakához viszonyítva, ami kellemes meglepetést okozott, a vezetői előrejelzések alapján ugyanis 7 százalékos növekedésre számítottak a piacok. A cloud üzletág dinamikus növekedése folytatódott, 24 százalékkal nőtt a szegmens bevétele év/év alapon, ami megfelel a menedzsment...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés