Előfizetői tartalom

Egyre rosszabb a hangulat a tőzsdéken

Portfolio
Csendesen indul a hét a makroadatok tekintetében, ennek megfelelően az európai részvénypiacokon a bizonytalanság érződött ma, miközben a magyar tőzsde lefelé vette az irányt. Keddtől felpörögnek itthon az események, jön az MNB kamatdöntése, a hét vége felé pedig inflációs és GDP-adatok záporoznak majd Európából és az Egyesült Államokból. Közben a vállalati gyorsjelentések is beindulnak, a héten az amerikai technológiai óriások közül több közzéteszi számait. A tengerentúli tőzsdéken rossz hangulatban indul a hét.

2023. április 24. 22:02 Megosztás Iránykereséssel telt a nap az amerikai tőzsdéken Kisebb kilengések mellett leginkább oldalazást láthattunk ma a vezető tengerentúli tőzsdéken. A Dow 0,2 százalékos emelkedése mellett az S&P 500 0,1 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés