Előfizetői tartalom

A mesterséges intelligencia jelenti Magyarországnak a kitörési pontot? - Öt javaslat érkezett

Portfolio
Az IVSZ közzétette álláspontját a hétköznapjainkba egyre inkább begyűrűző mesterséges intelligenciával kapcsolatban. Az iparági szövetség szerint semmiképp nem járható út hátráltatni az MI-vel kapcsolatos innovációt, ugyanakkor kulcsfontosságú a megfelelő szabályozási környezet kialakítása, és a hazai munkavállalók felkészítése a magasabb hozzáadott értékű feladatok elvégzésére - a monoton feladatokat úgyis algoritmusok végzik helyettük - olvasható az IVSZ közleményében.

Digital Transformation 2023 Erről a témáról is szó lesz a Portfolio május 3-ai Digital Transformation konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Az IVSZ évek óta azt az álláspontot képviseli, hogy a technológiai fejlődés, a digitális transzformáció olyan történelmi kitörési lehetőséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés