Előfizetői tartalom

A TikTok is megvillantotta, mivel készül ringbe szállni az AI-versenyben

Portfolio
A TikTok egy generatív mesterséges intelligenciával működő funkción dolgozik, amellyel a felhasználók animált avatárt készíthetnek a profiljukhoz. A funkció leginkább a Prisma Labs népszerű Lensa nevű applikációjához hasonlít, de teljesen integrálva lesz a TikTok felületébe – írja a The Verge.

A generált avatárokhoz először fel kell tölteni magunkról 10 fotót, majd kiválaszthatunk 2-5 stílust, amelyben viszont szeretnénk magunkat látni. Ezt követően a mesterséges intelligencia elkészíti az avatárokat, amelyeket feltölthetünk profilképnek vagy megoszthatunk a TikTok felületén. TikTok has a NEW generative AI avatar creator! View thread to see what it can do pic.twitter.com/TDBbwok6bt—...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés