Előfizetői tartalom

Dübörög a gyorsjelentési szezon, így reagálnak a tőzsdék

Portfolio
Az első negyedéves gyorsjelentési szezoné ma a főszerep a tőzsdéken, vagyis a vállalati hírek befolyásolják a nemzetközi befektetői hangulatot. Tegnap tette közzé legfrissebb számait a Google anyacége és a Microsoft is, ma pedig a Facebook anyacégének az eredményét ismerhetjük meg. Mindemellett viszont aggasztja a befektetőket a First Republic Bank tegnapi jelentése, mely szerint masszív betétkivonást tapasztalt a bank az első negyedévben. Ami pedig a tőzsdei mozgásokat illeti, ma Európában rossz hangulat uralkodott, és az amerikai indexek is lefelé vették az irányt, viszont a nagy technológiai cégek erős gyorsjelentéseit követően a Nasdaq emelkedni tudott.

2023. április 26. 22:05 Megosztás Vegyes zárás az amerikai tőzsdén A technológia szektorból érkező erős gyorsjelentéseket beárnyékolták ma a First Republic Bankkal kapcsolatban ismét fellángoló aggodalmak, így a Nasdaq kivételével mindegyik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés