Előfizetői tartalom

Nagy meglepetés a Microsofttól, tépik a részvényt

Portfolio
Közzétette legfrissebb számai a Microsoft, amelyekből kiderült, hogy a cég a fontosabb sorokon gyakorlatilag mindenhol felülmúlta az elemzői várakozásokat, ráadásul az előrejelzése is jobb lett a vártnál. A piac szemmel láthatóan kedvezően fogadta az első negyedéves gyorsjelentést, hiszen a zárás utáni kereskedésben közel 8 százalékos pluszba került a Microsoft árfolyama.

A bázisidőszakhoz képest a Microsoft bevétele 7 százalékkal 52,9 milliárd dollárra emelkedett az idei első negyedévben, ezzel sikerült megverni az elemzők 51 milliárd dolláros várakozását. A bevétel oroszlánrésze még mindig a szoftvereladásokból, valamint és a felhőalapú számítástechnikai szolgáltatások értékesítéséből származik. A legnagyobb hozzájárulást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés