Előfizetői tartalom

Új funkciók jelentek meg a ChatGPT-ben

Portfolio
Az OpenAI kedden jelentette be, hogy új kontrollfunkciókat vezet be az általa fejlesztett mesterséges intelligenciába, a ChatGPT-be. A funkcióval a felhasználók megtilthatják a ChatGPT-nek, hogy elmentse a beszélgetési előzményeket, amivel megakadályozhatják, hogy az OpenAI képzési adatként használja fel azokat – írja az Arc Technica.

Az új funkció minden felhasználó számára elérhető lesz, és a ChatGPT beállítási fülén lesz fellelhető. Amennyiben a felhasználó kikapcsolja a csevegési előzményeket, azok nem jelennek majd meg az oldalsávban, és az OpenAI sem használja fel azokat a ChatGPT fejlesztéséhez. A beszélgetéseket az OpenAI így csak 30 napig őrzi meg, és csak akkor tekinti át azokat, ha visszaélések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés