Előfizetői tartalom

Áll a bál a Microsoftnál, csúnyán kiakadt a cég elnöke

Portfolio
Ahogy tegnap beszámoltunk róla, a brit versenyhatóság bejelentette, hogy blokkolja a Microsoft gigaüzletét, amely révén 69 milliárd dollárért megszerezné az Activision Blizzardot. A hírnek természetesen nem örültek a Microsoftnál, és Brad Smith, a cég elnöke hevesen reagált a versenyhatóság döntésére, mondván, hogy ez a lépés az cég „legsötétebb napját” jelenti az országban töltött 40 éves működés során.

Smith a BBC-nek adott interjúban csalódottságát fejezte ki a CMA döntésével kapcsolatban, majd hozzátette: Úgy gondolom, hogy ez sajnos rossz Nagy-Britanniának. Egyértelmű az üzenet: az Európai Unió vonzóbb hely a vállalkozásindításra, mint az Egyesült Királyság Úgy fogalmazott, hogy a CMA döntése valószínűleg a legsötétebb nap a cég Nagy-Britanniában töltött négy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés