Előfizetői tartalom

Ez nagyon csúnya, tovább ütik a Masterplastot

Portfolio
Már tegnap is jelentős mínuszban zárt a Masterplast, miután a csütörtökön megtartott éves tájékoztatón a cég bejelentette, hogy alaposan lerontotta a következő évekre vonatkozó várakozásait, és két évig nem fog osztalékot fizetni, valamint leépítésekbe kezdett. Az árfolyam mélyrepülése ma is folytatódik, a papír a tegnapi 11 százalékos mínusz után további 5 százalékot esett ma.

Csúnyán megütötték tegnap a Masterplast papírjait, miután a cég közölte, hogy az idei év sokkal gyengébb lehet, mint korábban várták. A bevétel 175 millió euró lehet 2023-ban, az EBITDA 8 millió eurót érhet el, ami 61 százalékos visszaesés az előző évhez képest, az adózott eredmény pedig 1 millió euróra csökkenhet, ami 94 százalékos mínusz 2022-höz viszonyítva....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés