Előfizetői tartalom

Most érdemes figyelni, újra van fantázia a Wizz Airben!

A Covid-sokk, és a háború következtében nem mindennapi kihívásokkal kellett szembe néznie a légitársaságoknak az elmúlt 3 évben, és jelenleg is igencsak megosztóan vélekednek az elemzők a szektor kilátásaival kapcsolatban. Ennek ellenére azonban a technikai kép igencsak ígéretesnek mutatkozik a Wizz Air esetében, az elmúlt hónapok oldalázását követően pedig hamarosan megtörténhet a kitörés, ami további teret nyithat meg az emelkedés előtt, ezért megnéztük, hogy melyek lehetnek azok a fontos szintek, amelyekre érdemes figyelniük a befektetőknek.

A tavaly októberi 13 fontos mélypontot, a tavaly decemberi 19 fontos mélyponttal, valamint a márciusi 23 a májusi 26 fontos mélypontokat összekötve megállapítható, hogy egy emelkedő trendben haladnak a Wizzair részvényei, az emelkedés során pedig tavaly október óta már több mint kétszeresére emelkedett a vállalat részvényeinek árfolyama.

Idén év eleje óta azonban a 26 és 30 fontos sávban csapkod az árfolyam, és ugyan a márciusi esés során rövid ideig fennállt a veszélye, hogy törhet az emelkedő trend, az utóbbi hetekben mégis úgy tűnik, hogy újra a vevők kerülhetnek fölénybe, és hamarosan kitörhet az árfolyam.

A kitöréshez a 31 fontos szintet lesz érdemes figyelnie a befektetőknek, ami egybeesik a tavaly áprilisi, és a januári lokális csúcsokkal is.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés