Előfizetői tartalom

Most érdemes figyelni, újra van fantázia a Wizz Airben!

Kaszab Balázs
A Covid-sokk, és a háború következtében nem mindennapi kihívásokkal kellett szembe néznie a légitársaságoknak az elmúlt 3 évben, és jelenleg is igencsak megosztóan vélekednek az elemzők a szektor kilátásaival kapcsolatban. Ennek ellenére azonban a technikai kép igencsak ígéretesnek mutatkozik a Wizz Air esetében, az elmúlt hónapok oldalázását követően pedig hamarosan megtörténhet a kitörés, ami további teret nyithat meg az emelkedés előtt, ezért megnéztük, hogy melyek lehetnek azok a fontos szintek, amelyekre érdemes figyelniük a befektetőknek.

A tavaly októberi 13 fontos mélypontot, a tavaly decemberi 19 fontos mélyponttal, valamint a márciusi 23 a májusi 26 fontos mélypontokat összekötve megállapítható, hogy egy emelkedő trendben haladnak a Wizzair részvényei, az emelkedés során pedig tavaly október óta már több mint kétszeresére emelkedett a vállalat részvényeinek árfolyama.

Idén év eleje óta azonban a 26 és 30 fontos sávban csapkod az árfolyam, és ugyan a márciusi esés során rövid ideig fennállt a veszélye, hogy törhet az emelkedő trend, az utóbbi hetekben mégis úgy tűnik, hogy újra a vevők kerülhetnek fölénybe, és hamarosan kitörhet az árfolyam.

A kitöréshez a 31 fontos szintet lesz érdemes figyelnie a befektetőknek, ami egybeesik a tavaly áprilisi, és a januári lokális csúcsokkal is.

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái