Előfizetői tartalom

Most már hivatalos: maradnak a lakossági rezsiárak, de bármikor módosulhatnak a sávhatár felett

Portfolio
„A háztartások májustól is az eddigi árakon juthatnak áramhoz és gázhoz a rezsivédett sáv alatt és felett egyaránt” – hangsúlyozta péntek este kiadott közleményében az Energiaügyi Minisztérium. Frissítés! A mikrovállalkozások rezsivédett áramtarifáit fillérre pontosan lefelezte egy másik friss jogszabály, amelyről itt írtunk.

Az ezzel párhuzamosan kiadott Magyar Közlönyben pedig megjelent a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnökének 6/2023-as rendelete, amelyet ma délutáni cikkünkben már előrevetítettünk, és így gyakorlatilag tényleg az történt, hogy az április 30-ig érvényben lévő rezsiárakat meghosszabbították, de már nincs benne a rendeletekben, hogy meddig. Ez tehát azt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés